Ga naar de inhoud
Bloesem

Kindercoaching

Blijven lachen, ontdekken en spelen

Voor wie

Het is belangrijk dat je mag zijn wie je bent, (en niet wat anderen van je verwachten.) Door jezelf beter te leren kennen en te ontdekken waar je talenten liggen, sta je steviger en met meer kracht in de wereld. Zo kan je de stormen om je heen aan. Ik wil er graag zijn voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd van 4-12 jaar. Ook jonge kinderen die begaafd of hoogbegaafd zijn en het daardoor lastig vinden om zich staande te houden in deze wereld zijn van harte welkom.

Hoe

Ik geloof in de kracht van elk kind, elk kind heeft kwaliteiten en talenten. Door middel van spel, tekeningen en creatief bezig zijn gaan we op zoek naar de kwaliteiten van jullie kind. Door het coachtraject komt jullie kind weer in zijn kracht te staan. Dit helpt om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Het kind krijgt zo de juiste tools om in zichzelf een oplossing te zoeken. Ik ondersteun hen daarbij. Soms is er een andere mindset nodig, of kan ontspanning helpen weer tot jezelf te komen. Misschien is het nodig om de executieve functies te oefenen. Ook mijn Montessori achtergrond zet ik in tijdens de coaching; Help mij het zelf te doen. Ik zorg voor een fijne rustig voorbereide omgeving waarin het kind weer tot bloei kan komen. Contact met de ouders is heel belangrijk. Er is altijd ruimte voor gesprek. Samen zijn we er voor jullie kind.

Ondersteuning bij

  • Boosheid, driftaanvallen.
  • Teruggetrokken gedrag, verdriet.
  • Eet- en slaapproblemen.
  • Gedragsproblemen op school.
  • Niet naar school willen.
  • Niet tot werken komen/ concentratieproblemen.
  • Contact met andere kinderen/ eenzaamheid.
  • Hoogbegaafdheid
Thuis

Thuis

Op school

Over mij

Contact

Contact

Elk kind is uniek en verdient gepersonaliseerde aandacht. Heb je vragen of interesse in een kennismakingsgesprek, vul dan het formulier in en ik neem snel contact met je op.

0030 6964 12345

info@bloesemkinderen.nl

Zenithstraat 10, Utrecht